Daži no variantiem
Parastais biskvīts
Šokolādes biskvīts (kakao vai šokolade )
Šokolādes biskvīts ar riekstiem
Medus tortes biskvīts
Putukrējuma (klasisko, ar kapučīno, šokolādes)
Vārītais krēms (ar sviestu)
Biezpiena krēms (klasiskais, ar Nutellu, marmelādi )
Sviesta krēms (parastais, šokolādes , ar vārīto iebiezināto pienu)
Citronu krēms
Sniker krēms (vārītais iebiezinātais piens ar riekstiem)
Tiramisu krēms (maskarpones sieru + iebiezinātais piens, vai capucino, vai olu liķieris)
Starp biskvīta un krēma kārtām iespējams smērēt dažādus ievārījumus vai ogas. vai nutellas krēma kārtu.
Ar sviesta krēmu
Augļiem, ogām
Ar (melnās) šokolādes dekoriem,
Marcipāna pārklājumu un dekoriem
Cukura mastikas pārklājumu un ziediem
Tortes var kombinēt no iepriekš aprakstītajiem biskvītu un krēmu variantiem.